RECOVERY PUMP RP Lite – Συσκευή Πρεσσοθεραπείας

Home / RECOVERY PUMP RP Lite – Συσκευή Πρεσσοθεραπείας

RECOVERY PUMP RP Lite – Συσκευή Πρεσσοθεραπείας

Το Recovery Pump RPLite είναι το πιο φορητό (με βάρος μόλις 1 κιλού) και οικονομικά προσιτό μοντέλο της σειράς. Η συσκευή λειτουργεί με τροφοδοτικό, αλλά και με εσωτερική μπαταρία που διαθέτει διάρκειας 6-8 ωρών! Δεν είναι μόνο το RPLite πιο προσιτό από ποτέ, αλλά έχει επίσης περίπου το μισό μέγεθος και βάρος συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Η βασική μονάδα RP Lite σε συνδυασμό με τα κορυφαία καλύμματα 4-θαλάμων προσφέρουν μια οικονομικά αποδοτική θεραπεία αποκατάστασης που θα σας επιτρέψει ποιοτικές προπονήσεις, υψηλού όγκου εβδομαδιαία προπόνηση και μείωση του κινδύνου τραυματισμού.

Η συσκευή είναι συμβατή με όλα τα καλύμματα (μανσέτες) 4 θαλάμων (πωλούνται ξεχωριστά, δείτε Ενότητα “Περιφερειακά”).
Τα καλύμματα περιλαμβάνουν:

 • Recovery Boots (μπότες),
 • Mini Boots
 • Recovery Arm (άνω άκρο)
 • Recovery Core (κορμός)
 • Recovery Pants (κάτω άκρων και κορμού)
 • Half-jacket (άνω άκρο και θώρακας)
body rp mobile 
Σειρά καλυμμάτων του Recovery pump για κάθε μέρος του σώματος.ΤΙ ΕΙΝΑΙ 

Το σύστημα διαδοχικής συμπίεσης Recovery Pump είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την επιτάχυνση της αποκατάστασης και αθλητικής αποθεραπείας. Χρησιμοποιείται στη μυοσκελετική αποκατάσταση, από όσους κάνουν εντατική προπόνηση στα πλαίσια της αποθεραπείας τους, καθώς και από όσους έχουν μυϊκούς πόνους και πρησμένα πόδια.

Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή της πιο προηγμένης (ψηφιακής) συσκευής RPX2020 η οποία είναι συμβατή με όλα τα καλύμματα (4 και 8 θαλάμων).

Το Recovery Pump έχει ήδη γίνει η πρώτη επιλογή για elite αθλητές, επαγγελματικές ομάδες, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές και προπονητές φυσικής κατάστασης, καθώς αποτελεί το καλύτερο φυσικό μέσο για να κρατηθούν οι αθλητές τους υγιείς!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το λεμφικό σύστημα και τα αγγεία αίματος εργάζονται συνεργατικά για την φυσιολογική απομάκρυνση των αποβλήτων των κυττάρων. Η μυϊκή κίνηση, ωστόσο, απαιτείται για την διευκόλυνση της παραπάνω διεργασίας, καθώς το φλεβικό σύστημα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα άντλησης, όπως το αρτηριακό σύστημα. Παραδοσιακά, οι αθλητές και οι επαγγελματίες άσκησης και αποκατάστασης προτείνουν ήπια άσκηση για να επιτύχουν μυϊκή σύσπαση και αύξηση της κυκλοφορίας στο σώμα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο μυϊκός κάματος.

Το RecoveryPump® προσφέρει μία επιθετική, αλλά φυσική εναλλακτική στην παθητική αποθεραπεία. Το σύστημα μας διεγείρει την τοπική “ενεργητική αποθεραπεία” (όπως το περπάτημα) με τρόπο παθητικό, καθώς η θεραπεία εκτελείται κατά την ανάπαυση. Η θεραπεία αυτή αυξάνει την φλεβική επιστροφή, επιταχύνοντας την αποστράγγιση των στοιχείων που προκαλούν κάματο και πόνο στους μύες. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους μεταβολίτες της άσκησης ταχύτερα από οποιοδήποτε παραδοσιακό τρόπο αποθεραπείας.

Το Recovery Pump επισπεύδει την αποθεραπεία μετά την προπόνηση ή τον αγώνα!

Αν και το ανθρώπινο σώμα αποβάλλει με φυσιολογικό τρόπο τις ουσίες που προκαλούν το πόνο και την κούραση, αυτό απαιτεί χρόνο και συχνά πραγματοποιείται με ατελή τρόπο.

 • Το Recovery Pump προσφέρει στους αθλητές μια επιθετική, αλλά πολύ φυσική εναλλακτική λύση παθητικής αποκατάστασης.
 • Το Recovery Pump υπερβαίνει κατά πολύ τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί από πολλές παραδοσιακές μορφές αποθεραπείας.
 • Το σύστημά Recovery προσομοιώνει μία εντοπισμένη «ενεργητική αποθεραπεία» με ένα παθητικό, θεραπευτικό και χαλαρωτικό τρόπο.
Τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς το Recovery Pump;
 • Η ενεργητική διαδοχική συμπίεση αυξάνει τη φλεβική επιστροφή, επιταχύνει την απορρόφηση των ουσιών του σώματος που προκαλούν πόνο και κόπωση στο μυ.
 • Η διαδοχική και διαλείπουσα συμπίεση αυξάνει τη κυκλοφορία σε όλα τα επίπεδα του φλεβικού συστήματος αφαιρώντας αποτελεσματικά τα μεταβολικά υποπροϊόντα, ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό τρόπο αποθεραπείας ή με την απλή ανάπαυση.
 • Επιταχύνετε την αποθεραπεία στο σώμα σας φυσικά και γρήγορα ώστε να φτάσετε στα μέγιστα επίπεδα της επίδοσής σας, με τη δοκιμασμένη τεχνολογία μας η οποία αντιμετωπίζει το μυϊκό πόνο στην πραγματική του πηγή.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Όλα τα προϊόντα RecoveryPump® κατασκευάζονται από τον παγκόσμιο ηγέτη ιατρικών συσκευών συμπίεσης με 40+ έτη κλινικής εμπειρίας και υπηρεσιών σε 20.000 ασθενείς και αθλητές ετησίως σε 36 χώρες.

Με αυτή την τεχνογνωσία στις συσκευές που προσφέρουν πραγματική διαβαθμιζόμενη, διαδοχική πνευματική συμπίεση, η RecoveryPump® έχει πλέον ορίσει υψηλά στάνταρ στην αποτελεσματική λεμφική παροχέτευση και μυϊκή αποθεραπεία!

Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τις υπηρεσίες επαγγελματιών υγείας, αλλά και τις επιτυχίες κορυφαίων συλλόγων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο (πρωταθλημάτων NBA, NFL, NHL, MLB και MLS), τριαθλητών, δρομέων και ελίτ αθλητών σε κάθε άθλημα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

 • Πραγματική αρνητική διαβαθμιζόμενη συμπίεση
 • Μεγάλο & ακριβές εύρος συμπίεσης
 • Ταχείς κύκλοι συμπίεσης
 • Άμεση απελευθέρωση συμπίεσης
 • Καλύμματα με αλληλο-επικαλυπτόμενους εσωτερικούς θαλάμους
Physiovellios - Κέντρο Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης

Ο Γεώργιος Βέλλιος είναι ιδιοκτήτης του κέντρου αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας. Είναι Πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής με εμπειρία στο χώρο της φυσικοθεραπείας. Ασχολείται τόσο με την αθλητική Φυσικοθεραπεία όσο και με την γενικότερη φυσικοθεραπεία για παθήσεις ή τραύματα του απλού πολίτη. Έχει ποστοποιήσεις σε μια σειρά απο τεχνικές

Physiovellios - Κέντρο Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης

Η Βιβή Παπαδημητρίου εργάζεται στο κέντρο Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Βέλλιος Γεώργιος και είναι Πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής με πιστοποιήσεις και αρκετά σεμινάρια σε μια σειρά σύγχρονων τεχνικών Θεραπείας. Είναι έμπειρη με αρκετά χρόνια εργασίας πάνω στη τραυματιολογία