Πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας

Home / Πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Βέλλιος Γεώργιος είναι ένα πρότυπο κέντρο που δημιουργήθηκε για να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και αποτελέσματος της θεραπείας. Απαρτίζεται από εργονομικά σχεδιασμένους και μοντέρνους χώρους ενώ η θεραπεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης πραγματοποιούνται σε ατομικές αίθουσες θεραπείας για να διασφαλίζεται η άνεση των ασθενών. Το θεραπευτικό γυμναστήριο του κέντρου μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη αποκατάσταση των ασθενών καθώς και για την ταχύτερη επανένταξη αυτών στις καθημερινές τους δραστηριότητες η άθλημα αν πρόκειται για αθλητές .

Στο φυσικοθεραπευτήριο μας αναλαμβάνουμε τις εξής παθήσεις:

 • Ορθοπαιδικές Παθήσεις

  Ορθοπαιδικές Παθήσεις (Αυχενικό Σύνδρομο, Οσφυαλγία – Ισχιαλγία, Παθήσεις μεσοσπονδυλίου δίσκου, Σπονδυλόλυση – Σπονδυλολίσθηση, Οστεοπόρωση, Περιαρθρίτιδα Ώμου, Τενοντίτιδα, Επικονδυλίτιδα, Μετά από Χειρουργεία κ.ά.)

 • Αθλητικές Κακώσεις

  Αθλητικές Κακώσεις (Θλάση, Διάστρεμμα, Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού, Ρήξη Μηνίσκου, Μετεγχειρητική Αποκατάσταση κ.ά.)

 • Νευρολογικές Παθήσεις

  Νευρολογικές Παθήσεις (Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Σκλήρυνση Κατα Πλάκας, Μυική Δυστροφία, Πάρεση Προσωπικού Νεύρου, Νόσος του Πάρκινσον, Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις, Εγκεφαλική Παράλυση, Μυοπάθειες κ.ά.)

 • Ρευματολογικές Παθήσεις

  Ρευματολογικές Παθήσεις (Οστεοαρθρίτιδα Γόνατος – Ισχίου, Ρευματoειδής Αρθρίτιδα, Σπονδυλοαρθροπάθεια κ.ά)

 • Aναπνευστικές Παθήσεις

  Aναπνευστικές Παθήσεις (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, Κυστική Ίνωση, Μετά από Χειρουργεία κ.ά)

 • Παθήσεις του Λεμφικού Συστήματος

  Παθήσεις του Λεμφικού Συστήματος (Λεμφοίδημα)